Insta

Steam ID

PSN ID

tiistai 15. elokuuta 2017

Tales From the Borderlands PC



Telltale sotki lusikkansa Gearboxin muroihin niin siitä syntyi tämä kyseinen peli. No ihan hyvä että sotki.

Ne ihmiset jotka ovat pelanneet Borderlands 2 läpi ennen tätä peliä tulevat huomaamaan että jonkin verran vitsejä ja inside juttuja liittyy juurikin siihen peliin. Eli saattaa mennä osa jutuista ohi jos ei tiedä aiempia tapahtumia. 

Aseistuksen oikealla valinnalla voi olla suurikin merkitys edessä.

Pelissä pelataan oikeastaan kahdella eri antisankarilla Rhys nimisellä Hyperionin työntekijällä joka on kyllästynyt olemaan matalapalkkainen toimistohenkilö sekä Fionalla joka on koko ikänsä asunut Pandoralla varastaen ja huijaten ihmisiltä rahat pois. Mukaan karttuu muitakin hahmoja tähän "rahankiilto silmissä mennään holvia (vault) metsästämään" ryhmään. Suurin osa hahmoista on hyvin kirjoitettu ja jäävät kyllä mieleen.

Vasemmalla Fiona ja oikealla Rhys, pulassa tottakai.
Pelillisesti mennään tutulla point & click meiningillä, mutta puzzlet ovat kyllä erittäin vähäiset tässä pelissä. Pitemminkin tämä on interaktiivinen sarja/elokuva jossa aina välillä pitää painaa nuolta oikeaan suuntaan tai hakata joko Q tai E nappia tai hiirellä osoittaa oikeaan kohtaan annetun aikarajan sisällä. Alkupään jaksot/episodit ovat hyvin pitkähkön oloisia ja peli on siis 5 episodin mittainen. Tunteja tähän kuitenkin saa kulumaan ~8h verran että pelattavaa ja vastattavaa riittää sekä erilaisia loppuja on muutamia. Tuttuun tapaan sinun omat vastauksesi ja tekemisesi joissain tilanteissa tulevat näkymään tulevaisuudessa kun peliä pelaa eteenpäin.

Säästääkkö luoti vai kokeilla riskillä? Kas siinäpä pulma.
Graafisesti peli on perus Telltale, eli sarjakuvamainen. Tässä tapauksessa graafinen tyyli sopii kuin nyrkki silmään. Mitään valittamista en löydä. Äänimaailma on teknisesti myös uskollinen Borderlands peleille. 

Omasta mielestäni tämä oli vallan mainio Telltale sarjan peli. Osasyy on varmastikkin Borderlandsin maailma ja hahmot, jotka ollaan osattu hyvin tähän kirjoittaa. Itse viihdyin hyvin tämän pelin parissa ja voin suositella tätä kyllä kaikilla niin Telltalen kuin Borderlands sarjan faneille.

Arvosana 8½/10

Hyvää

+ Hahmot
+ Maailma
+ Pelattavuus (se vähä mitä tässä on)

Huonoa

- Ei niinkään peli vaan interaktiivinen elokuva 
- Välillä tuntuu että tekemillään valinnoilla ei ole merkitystä lopputuloksen kannalta

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti