Insta

Steam ID

PSN ID

tiistai 9. joulukuuta 2014

Dragon Age Inquisition PS4 arvostelun tapainen

Dodii teinpäs nyt sitten arvostelun tapaisen kun tässä tulee menemään vielä toiset 90h (ehkä) ennenkuin tämä on läpi pelattu.

Pelissä on siis niitä bugeja jotka saattavat kaataa koko pelin. Ei siis täydellinen tekele mutta hyvin lähellä sitä. Hinta/laatu suhde on kohdillaan. Koko rahansa arvoinen peli siis. Arvosana siis 9/10. Videolla hieman valotan pelin systeemejä. Koska nyt kuitenkin tämän videon tein ilman että olen pääjuonta läpi pelannut niin en voi siitä kampanjasta vielä tietää, vaikuttaisiko se arvosanaan positiivisesti vai negatiivisesti. Parhaimpiin roolipeleihin tämä tosin kuuluu (mitä olen siis itse pelannut), sitä en voi kiistää.


Hyvää


+ Hyvin tehty roolipeli
+ Paljon pelattavaa
+ Mielenkiintoiset hahmot
+ Hyvin toteutetut kontrollit 
+ Nätti
+ Kantava juoni, vaikkakin kliseinen

Huono

- Bugeja vielä tässä vaiheessa paljon
- Vaikeasti ymmärrettäviä asioita esmes, sormuksien käyttö
- Pelin kaatavat bugit
- Trophy bugit
- Hevosella ei pääse tarpeeksi lujaa >:D

Itse en hirveänä siis keksi huonoja puolia tästä pelistä. Suurimmaksi osaksi bugit ovat syynä miinuksiin ja nekin ovat (toivottavasti) korjauksen alla. Yksi päivitys tuli tänä aikana mitä peliä olen pelannut. Hieman jäin kaipaamaan uusia paikkoja tutkittavaksi, niitä kun ei nyt sitten ollutkaan niin paljoa kuin luulin. Mutta 9/10 on edelleen arvosanani läpipeluun jälkeen. 
Edit. Nyt meni yli 100h mittarissa rikki. 71% trophyista saatu. Ei puutu kuin muutama kampanjasta pakko saatava ja 1 ainoastaan trophy jää platinasta saamatta kun läpi pääsen. Nimittäin olisi pitänyt sillä kaikkein vaikeimmalla pelata peli läpi. No ehkä jossain välissä innostun sitten pelaamaan uudestaan pelkkään kampanjaan keskittyen pelin läpi. Eka PS4 platina olisi sitten plakkarissa :D

Nii joo ja päivitystä peliin tuli ja muutama bugi väheni. Vielä on korjattavaa tosin.


More Edit. Nyt se on läpi. 103h siihen meni. Kolusin tosiaan kaikki mahdolliset sivutehtävät, vain pari sellaista jäi tekemättä mistä ei trophya saa. Eli seuraavaksi pitäisi jaksaa pelata kaikkein vaikeimmalla vaikeustasolla peli läpi. Sitten se ois niinku platina ja sillee.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti